maandag 15 augustus 2016

Iced smoothie maken

Bij de McDonald's verkopen ze sinds kort namelijk Iced Fruit Smoothies. Je kunt er dus niet alleen terecht voor een hamburger met frietjes . McDonald's heeft een nieuw drankje toegevoegd aan het assortiment: de Iced Fruit Smoothies.

De Iced Fruit Smoothies van McDonald's bestaan uit een fruitbasis (procent), crushed ice (procent) en yoghurtmix (procent). Het ging om een Iced Fruit Smoothie, in de nieuwe (tijdelijke!) smaak. Ik loop stage bij het bedrijf waar ze onder anderen mcdonald's frites maken.


Onze Iced Fruit Smoothie Mango Ananas is een verfrissende smoothie op basis van.

De Iced Fruit Smoothies en Iced Frappés zijn nog niet verkrijgbaar bij . Je kunt zelf de lekkerste smoothies maken, met vers fruit, ijs, koffie of andere ingrediënten. Het enige dat je nodig hebt is een goede blender en . De nieuwste zomerhit van McDonald's: Iced Fruit Smoothies. McDonald's serveert namelijk Iced Fruit Smoothies, heerlijke koele ijssmoothies met fruit.


Ideaal om te drinken tijdens het winkelen, maar ook . Home Dossier Dossier: Smoothies maken snelle smoo. Helemaal snel is deze aardbei banaan iced fruit smoothie van McDonald's. IJskoude koffie recepten om de zomer mee door te komen.


Maak zelf IJskoffie met een van deze recepten. Oz fresh smoothie, Smoothie, fruit en groenten. Crush the ice cubes in a blender or other machine suitable for crushing ice.


Put the crushed ice in glasses and pour in the smoothie mixture. Aardbeien Smoothie, smoothie, Smoothie van. Ervaar hoe snel en eenvoudig het is om smoothies met (bevroren) vers fruit te maken.


Gezond en superlekker, vol met vitaminen, mineralen, vezels, en een . Van gezonde smoothies, milkshakes en babyvoeding tot culinaire sauzen of. Soms komen er smoothie recepten voorbij op Beautygloss. Kijk hier voor meer info én om kans te maken op een VIP-trip naar Hollywood!


Hoe maken jullie smoothies, en vooral (!) met welke keukenmachine? De Iced Fruit Smoothie is een fruitig en koud tussendoortje in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts