vrijdag 26 augustus 2016

Sarreguemines aardewerk

Aardewerkmerken van Sarreguemines, gebruikt sinds 183 van Utschneider, Digoin, Vitry-le-François en U Cie. De reputatie van het aardewerk van Sarreguemines hoeft niet meer gevestigd te worden. In twee eeuwen tijd heeft de kleine familie-onderneming, die tijdens de .

Bord van het franse servieshuis sarreguemines uit de serie la vie militaire,. Frans aardewerk estrées u c sarreguemines offwhite - blauw met 'm chipje wil je . Koop of Verkoop sarreguemines op Marktplaats. Frans Sarreguemines Obernai Diep Soep Pasta bord cm.

De activiteiten van de Sarreguemines fabriek beginnen in 17als klein. Kop iets ongewoons, met unieke items voor digoin sarreguemines van duizenden. Soep in Digoin Sarreguemines aardewerk, rode rozen van Cibon. Home FabricantenFrans aardewerk fabricanten.


Sarreguemines is alleen door rivier de Blies gescheiden van Duitsland. Het grensstadje Sarreguemines is wereldwijd bekend vanwege zijn aardewerk. Sarreguemines is een van de steden in het Noord-Franse grensgebied waar sinds de tijd van Napoleon aardewerk wordt geproduceerd.


Het is de beslissende factor voor de geschiedenis van het aardewerk van Sarreguemines. De productie van serviesgoed stopt in 19en de .

Aangeboden in Cata's Art Nouveau Art Deco keramiekveiling: Sarreguemines France - Aardewerk beeld in de vorm van twee wilde zwijnen. Deze kopjes van Sarreguemines France zijn een mooie aanwinst in je landelijke keuken! Veel onderdelen van servies Digion, Sarreguemines-France, Bayeux.


Dit bedrijf produceerde geen porselein, maar faience (aardewerk), dat poreus. Oprichting van de Faïencerie de Sarreguemines (productie van aardewerk). Er is veel frans aardewerk voor de winkel meegekomen uit Frankrijk, veel serviesgoed van mijn favoriet Digoin.


Van pruimen in potten, welkom op de faience Sarreguemines! Berichten over aardewerk geschreven door boomkruiper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts