donderdag 25 augustus 2016

Smoothie boerenkool yoghurt

Dit recept voor groene smoothie met boerenkool is makkelijk te maken en snel klaar. Boerenkool - 1gram; Banaan - 2; Yoghurt - 3ml. Mix het geheel met de yoghurt en het water, totdat een smeuïge smoothie .

De boerenkool smoothie staat op plek twee van onze top groene smoothies in. Voeg de blauwe bessen, ananas en magere yoghurt toe; Eventueel ook de . Ga dan voor deze groene smoothie met boerenkool, ananas, blauwe bessen en Griekse yoghurt. Hup met die kokosolie, maar vergeet ook de volle Griekse yoghurt,.

Groene smoothie met boerenkool, blauwe bessen, ananas en Griekse Yoghurt. Een groene smoothie op basis van banaan en boerenkool. Hier het recept voor groene smoothies met banaan en avocado en een frisse met. En dit keer gebruiken we 'm niet in een ouderwetse, winterse stamppot maar in een energizing smoothie! Door wat biologische yoghurt of zelfs kefir door je smoothie te doen kun.


Groene Smoothie Recept #3: grote hand boerenkool, één banaan, . In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie. In groene smoothies gebruik je geen melk, yoghurt, andere zuivel producten of soja melk. Boerenkool, rucola en waterkers zijn meer voor 'gevorderden'; Een avocado in je .

Een gezonde manier om een drukke dag te beginnen met een apart recept, namelijk een boerenkool smoothie. Pel de bananen en stop deze samen met de boerenkool en de yoghurt in de blender. Mix dat allemaal tot een drinkbaar geheel en schenk je glas snel vol! Zo'n beetje iedereen houdt wel van gezonde smoothies: ze zijn.


Doe aardbeien samen met 1milliliter yoghurt en gram kokosrasp in een blender. Meng gram boerenkool samen met 1gram bevroren ananas, . Een smoothie met boerenkool wil je misschien wel proberen, maar dan. Wat ik zelf lekkerder vind is om een beetje yoghurt of kwark toe te . Een smoothie van spinazie, citroengras en kokoswater is super.


Marlou en Anne maakten een heerlijke detox smoothie met o. Groene thee, bessen yoghurt smoothie. Laat je denken over boerenkool niet beperken door stamppot. Probeer eens een boerenkool-fruitsmoothie.


Smoothies met boerenkool zijn supergezond. Het spinazie banaan yoghurt smoothie recept Over de spinazie banaan yoghurt smoothie Deze spinazie banaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts