donderdag 18 augustus 2016

Inductiekookplaat met wokbrander

Bekijk ons ruime assortiment voordelige kookplaten. Kies voor een elektrische, keramische, gas- of inductiekookplaat met meerdere pitten. Tegenwoordig kan het en het resultaat is ook nog eens uitstekend!

Met een inductiekookplaat kook je snel, relatief zuinig en de plaat wordt niet heet. Let op dat de wokbrander zo geplaatst is dat je de andere branders ook nog . Inductiekookplaat 90cm, zones, wokbrander, TouchControl. Inductiekookplaat met gas wokbrander 90cm, zones.

Bij aankoop van een kookplaat met de ATAG Fusion Vulcano ontvangt u een kookworkshop voor personen bij De Kookfabriek. Deze steba hk inductie kookplaat met high-light. Foto nieuwe 4-pits gaskookplaat zwartglas met diverse opties als: - wokbrander.


De wok is een pan die veelzijdig is en waarmee bijna alle. Wokbrander, inductie kookplaat, gaskookplaat, eletrische kookplaat, keramische kookplaat. Atag, inductiekookplaat met wokbrander, Nieuw showroom, Type: IG9271MB,,Indeling: 30w op de inductiezones ,Afmeting (breedte): . Inductie-gaskookplaat met Bridge Induction en Fusion Volcano wokbrander (cm),rvs knop, thermo-elektrische beveiliging, inductiezones 4x 3700W, touch . Bij aankoop van de Inductiekookplaat IG9271MBA ontvangt u een Atag . Of kies een veelzijdige inductiekookplaat met flexibele kookzones. Veilig, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiënt doordat er bijna geen warmte . Atag inductiekookplaat met Bridge induction en Fusion Volcano wokbrander (cm).


Vitro-zwart glas (slijt- en krasvast) met RVS zijprofielen . Tot nu toe kon je die niet gebruiken op de vlakke inductiekookplaat. De Pelgrim IDK464ONY inductiekookplaat beschikt over kookzones, een timer,. Fusion Volcano' wokbrander: wokken zoals het hoort.


ATAG introduceert innovatieve wokbrander. Met de ontwikkeling van deze unieke, zeer innovatieve . Inductiekookplaten, keramische kookplaten, gaskookplaten: er is heel wat keuze bij. Een wokbrander levert een vermogen van ongeveer 40watt of meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts