maandag 8 augustus 2016

Schoonmaaktips deuren

Ontdek hoe je in stappen je deuren snel schoon krijgt en krijg extra tips voor deuren schoonmaken. Met deze vier schoonmaak tips maak en houd jij je glazen douchedeur.

Het staat prachtig maar er is wel een nadeel: de deur is altijd zo lastig . Deuren kun na verloop van tijd behoorlijk vies worden: denk aan alle vingerafdrukken die erop komen. Hoe maken jullie je deuren streeploos schoon? Ik heb hoogglans witte deuren, ben er laatst met een doekje en allesreiniger overheen gegaan, .

Mijn witte deuren zijn inmiddels donkerwit omdat ze vergeeld zijn o. Weet iemand een oplossing om deze weer wit te krijgen . Hierbij de beste en snelste schoonmaaktips. Vette vingers op deuren even sprayen met een multireiniger en schoonmaken met een doek. Op deze website vindt u tal van schoonmaaktips die u helpen uw huis mooi schoon. Iedere keer als u een vertrek heeft schoongemaakt, doet u de deur dicht.


Door: Zamarra Kok Je hebt toch wel wat beters te doen dan boenen? Je kunt je keuken ook razendsnel schoonmaken . Lekker in het Leven geeft je schoonmaak tips en advies om stof en vuil te voorkomen én.

Leg bij elke deur een dikke mat: bij de voordeur, keukendeur en . Ontdek het bord Schoonmaaktips van An Siebens op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Melk en fruitsappen moeten direct van het emaille worden verwijder omdat het zuur de buitenste laag en de deuren kan beschadigen. Schoonmaaktips helpen het huis een goede beurt te geven. Onze schoonmaak tips voor uw op bedrijf, kantoor of school. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en de deuren en ramen mogen weer open.


Vergeet het glas, de kit en de sponningen niet! Zit er rondom de deur een rubber tochtstrip? Behandel deze één keer per jaar met talkpoeder. Ik ben momenteel bezig met een verhuizing en ben benieud hoe je deuren het beste schoon krijgt.


Maak de lampen ook schoon, dit scheelt licht. Een deur schoonmaken, kan ook wel eens alleen rond de deurgepen. Schoonmaakaanhuis geeft regelmatig tips voor uw huishouden. Hieronder geven wij de tips aan die we ook op onze facebookpagina . Fons vraagt: bij het verven van de deur, heb ik ook een aluminium scharnier geverfd.


Hoe krijg ik die schoon, zonder te krassen met schuurpapier, plamuurmes . Ga oude stickers op deuren en kasten voorzichtig te lijf. Hardnekkige vlekken zoals lak-, lijmresten of vetspatten kunt u probleemloos verwijderen met in de winkel verkrijgbare . Lees hier hoe u uw glazen tafel of (douche)deuren mooi houdt. Met deze tips geniet u gegarandeerd van het glas in uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts