maandag 29 augustus 2016

Snijplank bamboe

Ontdek en lees meer over de grootste voordelen van de bamboe snijplanken van Houtspul. Deze duurzame bamboe snijplanken van het merk Bambu zijn ideale hulpmiddelen in de keuken. Je kunt ze gebruiken als snijplank, maar omdat ze zo mooi .

Gemaakt van bamboe: een onderhoudsvriendelijk, slijtvast natuurmateriaal dat ook zacht is voor je messen. De snijplank kan ook worden gebruikt als . Bamboe; Rechthoek; cm; x 2x 3cm (l x b x h); 3cm; stuks; 1-delig. Bamboe heeft een grote dichtheid en is daarom als materiaal voor een snijplank zeer geschikt, maar ook beukenhout en rubberboomhout zijn prima .

De snijplank gebruik je misschien wel dagelijks bij het snijden van groenten en vlees. Er zijn ook snijplanken van bamboe in de handel. Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten.


Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang . Point-Virgule snijplank met sapgeul x cm bamboe. Oldenhof snijplank met sapgeul x cm bamboe licht. Eigenlijk is een houten snijplank de enige goede optie, gebruik zeker geen glazen snijplank! Ik heb kersen, beuken en bamboe snijplanken.


Groenten, brood en vlees snijden gaat het beste op een goede snijplank.

Bij Xenos vind je allerlei soorten en maten. Met deze snijplank bereid je op een praktische, hygiënische en ecologisch verantwoorde manier iedere maaltijd voor. Een houten snijplank moet goed onderhouden worden om er langer.


De speciale olie voor bamboe of houten snijplanken is bij ons te koop:. Wat je wil is dat je mes harder is dan de snijplank, anders verliest je mes het van de. Een snijplank van kunststof, hout of bamboe is geschikt. Bowls and Dishes Snijplank van hout x cm. Geschikte materialen voor een snijplank zijn hout, bamboe en kunststof.


Al deze materialen zijn zachter dan metaal. Ik heb al heel lang geen knoflook op mijn snijplank gesneden, en hij is ook al vaker afgewassen. Maar als ik mijn broodje met zonnebloempit pasta van die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts