donderdag 11 augustus 2016

Courgette slierten snijder

Met deze spiraalsnijder tovert u in een handomdraai eindeloze julienne-stroken van. Is heel fijn om Courgette spaghetti mee te maken en ook wortel slierten. Met een zogenaamde spiraalsnijder kun je makkelijk courgette slierten snijden.

De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van. En als je de courgetteslierten kort kookt, hou je toch een lekkere “al dente” bite. Hij heeft twee messen en je kunt er twee verschillende diktes slierten mee maken.


Op zoek naar goedkope handige spiraalsnijders Vergelijk een ruim assortiment spiraalsnijders van de beste merken online vol aanbiedingen!

Van gefu spirelli kun je gemakkelijk slierten van diktes. Met deze spiraalsnijder snij je snel komkommer, courgette, wortel, e. Met deze spiraalsnijder kun je snel en gemakkelijk zowel dunne als dikke slierten, linten en spiralen van (roerbak)groente maken. Maar er is ook een ander apparaat om mooie slierten van allerlei groenten (en fruit!) te kunnen . Als je de courgette eerst schilt voordat je hem in slierten of in een andere vorm. De Spirelli spiraalsnijder van Gefu is gemaakt van zwart kunststof en heeft 2. Voor het snijden van stevige groenten en fruit zoals wortel, komkommer en courgette.


De spiraalsnijder voor lange slierten groentenMet de Westmark spiraalsnjder.

Courgetti is pasta gemaakt van courgette. Je maakt het heel simpel met een Spirelli, ook al wel julienne snijder genoemd. Voeg vervolgens de courgette slierten toe en wok kort op hoog vuur.


Een ding om sliertjes van bijv courgette en wortel van te draaien. Ik heb een juliennesnijder van Dille en Kamille om courgette pasta mee te . Snijd met behulp van een spiraalsnijder lengteslierten van je courgette. Heb je deze niet, kan je ook een kaasschaaf gebruiken om bredere, . Maak gezonde groentespaghetti, decoratie en salade van wortel, courgette of. GEFU Spirelli Spiraalsnijder en je krijgt prachtige, dunne slierten.


Nooit gedacht dat courgette pasta zo lekker zou zijn maar het is. Ik gok dat een spiralizer egalere en iets dunnere sliertjes maakt misschien maar dat. Maak hier met je spiralizer of julienne snijder spaghettisliertjes van.


De Spiraalsnijder is een handig apparaatje om je groenten in slierten te snijden zodat je bijvoorbeeld spaghetti kunt eten van courgette ipv . Met een Courgette Snijder snijdt u heel gemakkelijk, u raadt het al,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts