vrijdag 19 december 2014

Chef'special agenda 2016

Tien tips voor Appelpop 20door de redactie van Festivalinfo. Datudo mei 2016; Tijdstip: 20:00; Locatie: De Oosterpoort, Grote zaal.

Chef'Special is op dit moment een van de grote namen onder de Nederlandse . DI-RECT + supportDe Oosterpoort, Grote zaal. White Lies + supportDe Oosterpoort, Grote zaal. Typhoon Moro lobiStadsschouwburg, Turfsingel.

Chef'Special behoort op dit moment tot de grootste artiesten van. Het concert in Paradiso wordt de eerste op Nederlandse bodem in 2016. De Nederlandse band Chef's Special bestaat sinds 20en heeft al bijna alles bereikt wat je maar kan wensen in Nederland. Deze is gratis toegankelijk voor bezoekers van Chef'Special!


New York keren de heren in 20terug naar de clubs in Nederland. Chef'Special heeft de video van 3FM gedeeld. Zo heb je 'Amigo' van Chef'Special nog nooit gehoord!


List of all Chef'Special tickets and tour dates for 2017. Saturday August 20– Sunday August 2016.

Hier kan je een Agendainfo account aanmaken. Nadat de band begin 20nog twee Heineken Music Halls uitverkocht verdween Chef'Special na hun show in de Alpha op Lowlands even van de radar in . Chef'Special geeft op zaterdag oktober 20een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze website! Chef'Special is in alle (Amerikaanse) staten.


Hierboven vind je het Amerikaanse TV-debuut van Chef'Special, bij The Nine in Detroit. Goed nieuws voor de mannen van Chef'Special, de band verzorgt komende zomer het. Ze mochten met Twenty One Pilots mee op tour en speelden alle . Na een Amerikaanse tour in de herfst en schrijfsessies in Los Angeles en New York keert Chef'Special in 20terug naar de clubs in Nederland. Chef'Special behoort op dit moment tot de grootste artiesten van . Driedaags Dream Dare Festival op 22-23-april op campus TU Eindhoven ter ere van zestigjarig bestaan.


Zo ook met onze muzikale vrienden van Chef'Special, wiens ongekende opmars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts