woensdag 17 december 2014

Snijplank marmer hout

Hoe gaaf is deze prachtige snijplank van Vestbjerg, deels uitgevoerd in hout en deels in marmer. De plank heeft een luxe uitstraling en is hierdoor perfect voor .

Kaasplank Marmer Hout Rond M 000284homeland-keukengerei-snijplank SB online store Sissy-Boy Online store. Bloomingville Wit Marmeren Snijplank met riem om op te hangen.

Deze prachtige snijplank is deels van marmer en van hout. Is niet alleen erg decoratief op tafel of in de keuken, maar ook zeer functioneel. Je zult merken dat het snijden op marmer net zo gemakkelijk gaat als op hout. Butler Snijplank van walnotenhout x cm.


Bowls and Dishes Snijplank van hout x cm. Marmeren snijplanken of houten snijplanken zijn ook prima te gebruiken als serveerplateau natuurlijk. Bekijk hier onze prachtige online collectie snijplanken. Stoere snijplank met handvat van het merk Hubsch.


De snijplank is gemaakt van deels acacia hout en deels marmer.

Niet alleen functioneel, maar ook gewoon . Deze snijplank van Vestbjerg is niet alleen functioneel, maar ook een verrijking voor je keuken! In feite zijn extreem harde materialen als glas en marmer per definitie funest voor. Maar aan alledaagse houten snijplanken kleven nadelen.


Er werd altijd beweerd dat hout minder hygiënisch is omdat in de groeven bacterïën zouden blijven. Glas en marmer; Niet doen , is funest voor je messen. En dat verhaal dat je geen houten snijplanken in de keuken mag gebruiken, is allang. Vergeet niet, marmer is een harde soort kalksteen en dus kwetsbaar. Snijplank gemaakt van bijzonder mooie combinatie marmer en hout.


Hartstikke hygiënisch, staat stoer in de keuken én ze zijn vriendelijk voor je messen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts