dinsdag 9 december 2014

Slagers bbq hendi

Hendi ontwikkelt en fabriceert al bijna jaar professionele gasbarbecues voor horeca, slagerijen, catering en verhuur. In verband met beëindiging slagerij, inventaris te koop aangeboden.

Hendi Grill Master BBQ Slagers horeca gas barbecue alle modellen van Hendi welke gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal. Losse Brander voor de RVS Slagers BBQ Grillmaster en Hendi. RVS Slager BBQ enkel voudig Geschikt voor de Grilmaster en de Hendi slagers Gas BBQ.


Een horeca slagers barbecue met elektronische ontsteking kopen bij XXLhoreca?

RVS BBQ met inklapbaar onderstel is eenvoudig in te klappen en te transporteren. Met een officiele Slagers barbecue, oftewel de Hendi Powergrill Xenon Pro, hoeft u niet meer bang zijn voor te weinig capaciteit. MultiFlame in Heino: Hendi Grill Master Professionele gas BBQ's De Hendi professionele gas barbecues zijn solide dikwandige RVS gas. Zoekt u een professionele slagers barbecue? Grillsysteem Magic grill is een professionele horeca en slagersbarbecue; Grill.


Gas barbecue te huur bij ContiRent Verhuur! Hendi Green Fire Kitchen Line met branders.

Hierdoor bakt u snel en gemakkelijk uw vlees op de BBQ. Onze BBQ's zijn van de hoogste kwaliteit van het hoogstaande merk Hendi. Te koop goedwerkende hendi professionele slagers bbq.


Lekker barbecueën met vrienden en familie maar geen barbecue ? Hendi Grill Master Maxi slagers bbq met grill en bakplaat. Met verchroomd rooster en geëmailleerde . ACL Partyverhuur Assen: verhuur partytent, vouwtent, bbq, heater, biertap,. HENDI slagers barbecues (x cm) met rooster, bakplaat of . Maak echt indruk op de BBQ met bijzondere producten, complete gerechten en verrassende presentaties. Bbq hoes voor de weber 3bestel snelle levering en de hoes zit perfect Bedankt. Nu op naar de slager, er moet vlees op de bbq.


Hendi Hendi is al sinds 19producent van verzilverd en roestvrijstalen. Home Oude veilingen Veiling inventaris i.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts