vrijdag 12 december 2014

Princess sandwich maker tostiapparaat

Een perfecte en gemakkelijk te bereiden tosti met de Princess Sandwich Makers. Met het stijlvolle, witte Princess Sandwich Maker tosti-apparaat kunt u tosti's tegelijk maken. Dankzij de vormgeving kunt u hem ook als grillplaat gebruiken.

Ook online het grootste assortiment tosti- en grill-apparaten met de juiste prijs! Maak panini, tosti's, vleesgerechten of gegrilde groentes met de Princess 112412. Deze sandwichmaker heeft grillplaten met een antiaanbaklaag, zodat . Maak twee tosti's tegelijk met deze handige Princess Sandwich Maker 121231.

De sandwich maker heeft een thermostaat, . Sandwich Maker voor het maken van twee tosti's tegelijk. Met automatische thermostaat, indicatielampje en . Tristar Sandwich toaster SA-30- Tosti-apparaat. Met dit Princess Dora Tosti-apparaat kun je de heerlijkste tosti's maken met een leuke Dora afbeelding. Princess Dora Tosti Apparaat Sandwichmaker Grijs. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch.


Princess Multi Sandwich Grill Compact Pro 117002. Maak de lekkerste tosti's met dit geweldige tosti apparaat van BODUM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts