donderdag 11 december 2014

Tristar staafmixer onderdelen

U kunt op deze website alle onderdelen en accessoires voor uw Tristar product bestellen. Bestel direct jouw Tristar onderdelen en accessoires. Vind de beste keukenmachine, blender of mixer o.

Kenmerken van de Tristar Staafmixer MX-4156: Turbofunctie; Afneembare rvs staaf; Maatbeker: l; Vaatwasmachinebestendige onderdelen; Vermogen: 600 . Dat is niet voor niks, want met Tristar ligt betrouwbaarheid voor iedereen . De losse onderdelen reinig je na gebruik eenvoudig in de vaatwasser. De Tristar MX-41staafmixer helpt je bij het maken van de lekkerste gerechten. Met deze Tristar BL-44blender maak je snel verse smoothies en shakes als je.


Tristar BL-44ben je niet veel tijd kwijt, want alle losse onderdelen zijn . Kook en bak accessoires eenvoudig en online op. Hij maakt niet meer lawaai dan mijn staafmixer, maar het gaat veel sneller en . Rubberen afwerking; Snelheden; Afneembare RVS staaf; RVS hakmes; Garde; KoL; Maatbeker : L; Vaatwasmachinebestendige onderdelen . Dit mixapparaat MX-41van Tristar bestaat uit een mixer die boven een. Verschillende onderdelen van de mixer kunnen ook nog eens in de vaatwasser.


Je vind hier reinigers, onderdelen, accessoires en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe pan voor je airfryer, of een perskegel voor je Philips .

Kies uit verschillende Tristar Staafmixers op KIESKEURIG. Vermogen: 7watt; Onderdelen vaatwasmachinebestendig: Ja. Megekko levert voordelig en snel jouw bestelling! Merk: tristar vermogen: 4wattvaatwassergeschikte onderdelen: ja kleur product: . De Tristar MX41staafmixer met een vermogen van 600W bevat een sterke staaf van roestvrij staal, speed control, turbofunctie en maatbeker (L).


De Tristar MX-41handmixer heeft deeghaken, gardes, standen plus een turbofunctie, vaatwasbestendige onderdelen en een ejectfunctie. Staafmixer onderdelen voor uw versleten mixer, zoals messen en motoren. Voor 16:besteld is de volgende werkdag in huis. De 4W DC motor geeft de Tristar MX-41Staafmixer zijn sterke vermogen maar ook zijn slanke uiterlijk.


Alle onderdelen zijn vaatwasmachine bestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts