dinsdag 16 december 2014

Kurk op rol prikbord

Kurk prikbord in een bijpassende rode Kerstkleur. VergelijkbaarIsolatiekurk op rol is ideaal voor wandisolatie, vloerisolatie, en dakisolatie. KURK PRIKBORDEN ZELFKLEVEND Deze prikborden zijn zelfklevend en kunt u dus plaatsen op elk glad en.

Zelfklevend prikbord op rol 3cm x cm Wit. Al meer dan jaar de specialist in Nederland van kurk prikborden. Wij maken kurk prikborden op maat bij ons in de werkplaats of eventueel op.


Maak je eigen kurk prikbord met prikbord kurk op rol.

Industriekurk is geschikt als isolatie maar ook voor het maken van een prikbord. Kurk als 1 natuurlijk alternatief voor verf of behang. Met kurk wordt jouw wand een reuzenprikbord!


Kurkrol, kurkplaat, isolatiekurk, prikbordkurk, prikborden op kurkspecialist nl. Met kurk rol maakt u heel gemakkelijk, in elke maat, een prikwand of prikbord. Pinwall zelfklevende kurkprikborden zijn verkrijgbaar in kleuren. We bieden kurk rol wandbekleding in breedtes van 9 10 12 13 1en 1cm. Rol kurk voor automobielsector, Kurk prikbord rol voor adverteren.


De kurk op rol is ideaal voor het maken van een prikbord of een prikwand.

Deze kurk bestaat uit fijngemalen en geperste kurkkorrels en is verkrijgbaar in meer . Kurk op rol om zelf je prikbord of prikwand mee te maken. De kurk op rol bestaat uit gemalen en geperste kurkdeeltjes. Met een rol kurk kan je in een handomdraai een stijlvol prikbord zelf maken.


Caroline Verbrugghe, van het boek 'Maakbaar', legt je uit hoe je aan de slag gaat. Online kocht ik kurk op een rol om hier een prikbord van te maken van bijna meter hoog en meter breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts