dinsdag 30 december 2014

Restaurant krimpenerwaard

Midden in het mooie polderlandschap van de Krimpenerwaard bevindt zich Restaurant De Nieuwe Polderkeuken. Café de Vlist eten drinken , restaurant met grote bar en groot terras op de grens van Krimpenerwaard lopikerwaard aan het riviertje de Vlist voor koffie met . Van harte welkom bij Restaurant Jean-Marie te Gouda!

U bent op zoek naar een restaurant nabij Krimpenerwaard waar u heerlijk kunt dineren? Het restaurant ligt midden in de Krimpenerwaard grenzend aan de de vernieuwde N210. Tussen Rotterdam en zilverstad Schoonhoven.


Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Krimpen aan den IJssel en zoek op prijs, locatie en meer.

De Nieuwe Polderkeuken: Topper in de Krimpenerwaard - Bekijk 31. Rust, ruimte en culinair genieten: dat is wat Hampshire Hotel Restaurant De Arendshoeve u biedt. Het hotel is gelegen in de mooie Krimpenerwaard.


Ze worden bij hun bezigheden tijdens de ochtend en middag uren in ons restaurant gecoacht en begeleid door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaar een . In het voorjaar van 20kwam er een nieuwe bestemming: een restaurant in samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts