woensdag 31 december 2014

Faber waterdamp haard

De Faber Cassette 6Optimist sierhaard is een eenvoudig in te bouwen waterdamphaard. Elektrische haard met het 3-dimensionale Opti-myst vuur. Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

OprichtingVeel mensen kennen Faber nog van de eerste gaskachels. Maar de geschiedenis van het bedrijf gaat zelfs nog een stukje verder terug. Faber Opti-Myst serie wordt gerealiseerd door een ultra-fijne waterdamp te. De elektrische sfeerhaard Faber Milaan is een luxe inbouw sfeerhaard met waterdamp effect, de Opti-myst, bekijk de video op deze pagina voor de werking .

De elektrische haard Opti-Myst van Faber. Elektrische haarden met 3-D waterdamp vlam effect, nieuw en uniek product. Elektrische waterdamp haarden met Opti-Myst van Faber. Kom alle Faber varianten van een elektrische haard bij ons in de showroom.


Hierbij wordt ultrafijne waterdamp belicht waardoor een levensecht vuur en rook . Faber gala Opti-myst is een moderne elektrische inbouwhaard met het nieuwe 3-dimensionale. Met de elektrische haarden van Faber creëert u de sfeer van een echte. Verschillende modellen hebben de techniek van de waterdamp, waardoor het vuur . Eenvoudig te plaatsen elektrische haard met waterdamp voor dimensionaal.

De Faber Vega is een frameless \wide screen\ inbouwhaard met realistisch . Faber Opti-myst Cassette M, Eenvoudig te plaatsen Opti-myst cassette. De Faber Gala Opti-myst is een 3-dimensionale elektrische haard met het Opti-myst vuur. Het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp. Productnummer: Faber Cassette 6€ 5400.


Faber inbouw sfeerhaard met Opti-Myst waterdamp techniek. De Faber Cassette 10Opti-Myst kenmerkt zich ten opzichte van de andere. Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts