donderdag 18 december 2014

Siemens actie

Met deze acties en aanbiedingen wordt het nog aantrekkelijker om Siemens-apparatuur aan te schaffen. Bekijk de acties en profiteer van mooie kortingen. Home; Producten; Shop; Service; Siemens ontdekken.

De actie is afgelopen, maar u heeft nog even de tijd om uw cashback aan te vragen. Bekijk hier de lopende acties van Siemens. Lees meer en registreer je aankoop via de actiepagina van Siemens.


Deze actie is geldig tot en met december 2016.

Bij aankoop van een promotiemodel Siemens IQ3vaatwasser ontvangt u tijdelijk Finish vaatwastabletten t. Bij aankoop van een promotiemodel Siemens wasmachine of droger ontvangt u tijdelijk tot €10- retour via Siemens. Deze actie is geldig in de periode van 3 . Ga naar de actiewebsite van Siemens een registreer je online voor de actie. Het is ook mogelijk een uitgeprint registratieformulier met bewijs . Ontvang tot 1euro retour bij aankoop van een geselecteerde Siemens wasmachine of wasdroger. Deze actie is geldig van 03-10-20tot 31-12-2016. Bij aankoop van inbouwtoestellen uit verschillende productgroepen: - op het duurste inbouwtoestelBij aankoop van inbouwtoestellen uit verschillende . Heeft u uw aanvraag echter al ingedien dan dient u het bedrag volledig en zonder aftrek aan Siemens . Tot en met januari krijg je tot 1euro korting op een Siemens espressomachine.


Profiteer nu tijdelijk van een gratis upgrade bij ASWA Keukens. U krijgt nu namelijk de Siemens vaatwasser met Zeolith voor de prijs van een . Siemens CM676G0SHome Connect inbouwoven met magnetron Quickview . Siemens Keukens - we gaan bij geïnteresseerden consumenten in Siemens Keukens dit concept onder de aandacht brengen. Siemens: gratis wijnglazen en houder vind je bij Vaatwasserstore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts