donderdag 11 december 2014

Tafelloper zelf haken

Stoere zelf gehaakte kussens in dikke wol met kleine sieraccenten. Haak een mooie tafelloper met granny square motief. Een mooi patroon voor een tafelloper om zelf te haken.

Labels: crochet, gehaakt, gratis, haak, haakpatroon, haken, kleedje, maken, mooi, . De kleedjes hoef je natuurlijk niet zelf te haken. Gratis Haakpatronen heeft nieuwe foto's toegevoegd aan het album Dekentjes EN verschillende. Gratis Haakpatronen Deze vond ik nou zelf ook erg leuk.

Lieve baby mutsjes, slofjes en tutdoekjes haak je zelf met deze gratis patroontjes. Haakpatronen van hartjes in allerlei maten, van groot tot klein. GoedenavonIk ben op zoek naar een patroontje van een tafelloper om te haken.

De Haakfabriek heeft een slinger van sneeuwvlokjes ontworpen. InHaken laat zelf in het patroon al vele mogelijkheden zien. Schattige witte tabel loper, zeer ou maar zeer goed bewaard gebleven. Rechthoekige vorm; uitgevoerd in mooie bloem kant en mesh, bestaat uit grote . Hoe leuk zal deze tafelloper met stippen op tafel liggen! Online Breiclub en Haakclub met gratis patronen, tips en inspiratie!


Wilt u lekker gaan haken dan vindt u hier allerlei verschillende haakpatronen. Voor elk haakpatroon bieden wij bijpassende haakgaren aan zodat u zelf een . Nu werd het tijd om zelf een nieuwe stapel op de tafel te leggen. Een kussen, een sjaal, een tafelloper enz.


Toer 2: haak lossen (1e stokje) en daarna nog x een stokje en een losse haken. Haken kastloper of tafelloper plus patroon . Borduurpakket tafelloper kerst Springende herten - Vervaco. Borduurpakket tafelloper Zonnehoed met vlinders voorbedrukt - Vervaco. Ik vond ze zo mooi, maar kwam er maar steeds niet aan toe om er één te haken, dan wel leuke kleurtjes te combineren.


HAAK JE EIGEN KERSTVERSIERINGENDe gezelligste tijd van het jaar komt er weer. Versieringen voor in de boom, onderzettertjes, theelichthouders, tafellopers en . Vintage knitting free patterns, gratis breipatronen onder andere jaren patronen: Mooie tafelloper afmeting cm x 1cm om zelf te haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts