dinsdag 17 februari 2015

Bierpul met deksel

Koop of Verkoop bierpul met deksel op Marktplaats. Mooi versierde bierpul geheel beschilderd tinnen deksel hoog cm doorsnee cm merk mari . Shop online voor Bierpul uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland.

Deksels waren bedoeld om viezigheid en ziekteverwekkers uit de drank te. In de late Middeleeuwen, toen de bierpul zijn huidige vorm kreeg, . Een bierpul (ook wel pul, pulfles of bierkan genoemd) is een bierglas met een handvat en soms ook met een deksel. Deze pullen zijn van aardewerk, glas of .

Een bierpul is een bierglas met een handvat en soms een deksel. Ze kunnen gemaakt zijn van glas, aardewerk of metaal en kunnen er zeer fraai uitzien . Bierpul met deksel, veelkleurig beschilderd met chinoiserieën, Meissener Porzellan Manufaktur, ca. Voor de bierliefhebber is deze bierpul natuurlijk onontbeerlijk!


Bierpul - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Blauwe bierpul met tinnen deksel, liter. BIERPUL TINNEN DEKSEL TULPENPLUKKER KOBALT - Servies, bekers, kopjes en mokken - Holland Souvenir Shop - Dutch gifts, Geschenken en Souvenirs.


Bierpul met tindeksel uit de Porselein Fabriek BMF König. Bernhard König heeft deze fabriek opgericht, die later door zijn kinderen Gerd König en Renate .

Bierpul Holland - Groot Traditionele bierpul met tinnen deksel. Onderaan: made in Germany, handpainted by Armin Bay. Deze bierpul heeft een afbeelding van EKU, erste kulmbacher actienbrauerei. Heeft een halve liter inhoud en is 1cm hoog.


Bierpul met deksel te koop: Bierpul: Van glas met bel en deksel. Antieke kistallen bierpul met een Hollands zilveren montuur en deksel gemaakt in 188 het meesterteken is onduidelijk. Download gratis afbeeldingen over Krug, Bierpul, Deksel, Tin, Png van Pixabay's bibliotheek van meer dan 810. Prachtige bierpul van Boheems glas met tinnen deksel.


Duitse bierpul met tinnen deksel met opgedrukt jachtmotief van wilde zwijnen drijfjacht met netten en speren. Een heel mooi en redelijk geprijsd cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst! Deze bierpul van prachtig geslepen kristalglas heeft ook en sierlijke tinnen . Een porseleinen bierpul met tinnen deksel, polychroom gedecoreerd met molenaarsmotieven en de eigenaarsnaam Josef Gierlinger.


Te koop aangeboden deze mooie bierpul met tinnen deksel. Glazen bierpul met een kantelende aluminium deksel en daarop de spreuk van de Geneeskundige Dienst; eripiendo victoriae prosum .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts