maandag 16 februari 2015

Flessenhouder muur

Professionele flessenhouders bestellen met een levertijd vanaf uur! Flessenhouder welke geschikt is voor wand en boord montage.

Door de schroefklem aan de flessenhouder kunt u deze klemmen aan boorden van mm tot 5 . Bacardi Flessenhouder cl Non Drip voor literfles. Flessenhouder Bespaar ruimte en laat de flessen tot hun recht komen in deze aluminium wandhouder.

Geschikt voor flessen van tot liter. Flessenhouder voor flessen - Kilner - aanbiedingen, goedkoopste shops. Flessenhouders voor wandbevestiging zijn verkrijgbaar in 4- tot 7-delige uitvoering.


Deze houders dienen tegen een solide muur of tegen een steunpilaar . De nieuwe en slimme flessenhouder kan flessen opbergen. Hang de houder aan de muur of in een kast en neem deze eenvoudig mee naar de supermarkt .

Goede wijn komt helemaal tot zijn recht in deze mooie flessenhouder. Flessenhouder voor flessen, Bar Butler Carrousel 401626. GEZOCHT: Ik ben op zoek naar van die flessenhouders die je in de bar. Groothandel muur fles houder uit Chinese muur fles houder Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel muur fles,venster ontwerp guarwijnrek . Er zijn enkelvoudige flessenhouders, maar ook meervoudige flessenhouders waar u - flessen in kunt plaatsen.


Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Gratis Verzending én Betaal na Ontvangst! Deze houder is voor bevestiging aan de muur of wand met non drip. Schenkers; Flessenhouders; Bartools; Diversen . Voor de echte barmannen en –vrouwen hebben wij de ultieme gadget! Deze handige flessenhouder past makkelijk aan elke muur.


Hier onder vindt u een assortiment met verschillende soorten flessenhouders en beugels voor flessen om te bevestigen aan de muur of flessenhouders. De flessenhouder is geschikt voor de wand en boord montage. Draaibare flessenhouder voor flessen van cl.


De beugel wordt samengehouden en bevestigd aan de muur met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts