vrijdag 20 februari 2015

Bosch mcm4000 accessoires

Twee snelheidstanden en momentfunctie voor optimaal gebruik; 7W voor sterke prestaties. Deze Bosch MCM40foodprocessor kan hakken, snijden en raspen door de verschillende meegeleverde accessoires. Het Amerikaanse Microplane is een specialist op het gebied van raspen.

De speciale lasertechniek zorgt ervoor dat de bladen ongekend scherp zijn. MCM4000-0 BOSCH MCM4000-keukenmachine onderdelen. De Bosch MCM40keukenmachine is een slimme compacte keukenmachine - ruimtebesparend dankzij een handige accessoiresladen en veelzijdig met . Wil je weten wat anderen van de Bosch MCM40wit vinden?

Vooral de inpandige accesoires op te bergen is ideaal! Deze Bosch Food Processor MCM40is een onmisbare hulp in de keuken. Bestel de BOSCH MCM40Wit nu bij Media Markt.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor keukenmachine Bosch MCM4000. Productfiche bosch mcm40styline: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de bosch mcm40styline bij Vanden Borre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts