donderdag 5 februari 2015

Sog afzuigsysteem

SOG systeem voor C2toilet met dakontluchting type B. SOG systeem ontluchting Type D voor C4wit. SOG claimt bij gebruik op het chemisch toilet van Thetford toiletvloeistoffen.

Wat denkt u dan van het afzuigsysteem van de thetford C-250? Sinds een jaar beschikken we over een SOG. We doen geen producten meer in de cassette.


Het (optische) voordeel van de SOG is dat het afzuigsysteem niet in de toiletdeur wordt geplaatst maar op een willekeurige plaats op de vloer van de camper.

Deze zuigt de onaangename geuren af en leidt ze door een aktief koolfilter naar buiten. Door de speciale ontwikkeling van de filterkast en het filtermateriaal wordt de . SOG Installation on a Thetford C4Toilet cassette. There are SOG Kits to suit most types of toilet cassettes.


Wij hebben onderweg mensen gesproken die sog of zog hadden. SOG is enkel maar een afzuigsysteem zodra het . SOG toiletventilatie maakt al sinds jaar en dag ontluchtingssystemen om luchtjes van. Geen vreemde geuren in het voertuig door het gesloten afzuigsysteem.


SOG toiletventilatie maakt al sinds jaar en dag ontluchtingssystemen om luchtjes.

Hier de inbouw instructies van de SOG wel in het Deens. Denk eraan als je een afzuigsysteem gaat monteren, je geen vloeistof meer mag . Greetzzzz, Marius Bezoek ook eens: CamperZone. Met een SOG-afzuigsysteem kan je zelfs zonder chemische middelen. Keggen zijn handig als de kampeerauto niet waterpas staat en kunnen rugklachten . De WC is voorzien van een geurvrij SOG- afzuigsysteem.


De schoon- en vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer. Groot dakraam met verlichting aan de binnenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts