maandag 2 februari 2015

Element4 sky

Met een afmeting van x 1cm, zijn karakteristieke vormgeving en zijn dubbele brandertechnologie is dit een haard waar . Elementheeft zich sinds 20ontwikkeld tot erkend ontwerper en producent van gashaarden in Europa.

Met de Sky heeft Elementnu ook een verticale gashaard in het assortiment. Met een hoogte van 160cm is Sky een grote haard die aanwezig zal zijn in ieder . Een fantastische hoge verticale doorkijkhaard van Element4. Geeft het begrip tunnelhaard weer een extra dimensie.

Een prachtige aanvulling op het assortiment. De ElementSky T kenmerkt zich door zijn doorkijk van maar liefst 160cm hoog. Hierdoor ontstaat niet alleen eyecatcher in uw interieur, ook heeft u dankzij de . Bekijk de ElementSky T gaskachel op HaardenStore. Met deze doorkijk gashaard van Elementzijn twee ruimtes echt goed bij . Met een afmeting van x 1cm, zijn karakteristieke vormgeving en zijn dubbele . Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels.


Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland. Je bent terecht gekomen bij de ElementSky serie.

Deze serie wordt gevormd door twee verticale gashaarden, namelijk de ElementSky en de ElementSky . ElementSky T is een unieke doorkijk gashaar die zich kenmerkt door zijn hoge ruit met een afmeting van x 1cm, zijn karakteristieke vormgeving en zijn . Een hoge tunnelhaard die ook nog eens in een doorkijkversie te krijgen is. Met deze doorkijk gashaard van Element4 . ElementSky T 1Tunnel Gashaard met laagste prijs garantie van 't Stokertje, nergens goedkoper! Elementwenst iedereen fijne feestdagen en een warm 2017!


Elementgashaarden heeft nieuwe foto's toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts