woensdag 18 februari 2015

Caffè lungo

Caffè lungo, Italiaans voor 'lange koffie', verwijst naar de tijd die door een espressomachine benodigd is om een espresso (enkele of dubbele dosis of shot) met . Wie echter op vakantie in z'n beste Italiaans weleens een caffè heeft bestel is er. Lungo en americano zijn de meest voorkomende.

In Italië wordt de espresso dan ook gewoon een 'caffè' genoemd. Een espresso is een kopje koffie van ongeveer ml. Een espresso lungo of ook wel caffè americano of caffè grande genoemd bestaat uit een normale hoeveelheid espresso, aangevuld met heet water.


Een caffè lungo, Italiaans voor 'lange koffie', is drie maal zo groot als een espresso.

Veel mensen denken dat een caffè lungo minder cafeïne bevat dan een . Lungo, ook wel 'lange koffie' genoem is heerlijke en zachte koffie. De lungo wordt ook wel caffè americano of caffè . Caffè lungo - Ringshopping Center (PB 142) - 85Kortrijk (Noord) - Belgium - Tel. Mooi water- of koffieglas met een inhoud van cl. Geschikt voor een Caffè Lungo of dubbele espresso. Extra voordelig bij afname van of dozen!


Het Caffé Lungo Glass van Rivièra Maison is van glas, bedrukt met de sierlijke letters 'Caffè Lungo'. Tevebs verkrijgbaar als Caffè Latte en Caffè Solo. Op het kopje staat geschreven in sierlijke letters ´Caffè Lungo´. Ook te verkrijgen als Caffè Latte en Caffè Solo.


Start de dag met een heerlijk vers gezet kopje koffie. Caffè lungo' is Italiaans voor 'lange koffie': een iets langere . Solo gli esperti di caffé sono capaci di riconoscere la vera qualità di un buon caffè. Il vero caffè italiano si distingue in caffè ristretto, caffè corto e caffè lungo.


Caffè Lungo (lange koffie) is eigenlijk een benaming voor een koffie zoals wij die in Nederland kennen. Hier zetten we een kopje koffie met een inhoud van . Bestel voordelig en snel bij Koffiedomein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts