donderdag 5 februari 2015

Duurste champagne ter wereld

De Krug Clos wordt gemaakt door een van oudste champagnehuizen ter wereld. De productie van deze champagne startte nochtans pas in het midden van de . Dit zijn de duurste flessen champagne ter wereld.

Zo duur dat je het nooit in je hoofd zou halen om ze achteloos weg te . Bollinger gaat tegenwoordig voor net geen vijfhonderd euro over de toonbank. Het is daarmee de, op negen na, duurste Champagne ter wereld. De feestdagen vier je natuurlijk met champagne!

Maar of je gasten er zoveel voor willen neerleggen. Dit zijn de aller duurste champagnes ter . Champagne drinken wij voornamelijk met festiviteiten, zoals Oud Nieuw of als je een diploma haalt. Wij geven je een lijst met de duurste champagnes.


In onderstaande lijst vind je de duurste champagnes ter werel voor zover wij ze hebben . Voor de duurste fles champagne moet je het ongelooflijke bedrag van $2. We hebben het dan over een fles “Goût de Diamants”. Dit zijn de tien duurste champagnes die je kunt drinken. Die champagne fles die hebt gekocht bij de slijterij stelt met deze flessen helemaal .

De duurste fles kost ruim anderhalf miljoen euro. Deze spreekwoordelijke vlieger gaat niet voor iedereen op, anders zouden de champagnes in dit lijstje van duurste champagnes ter werel . Luxe Champagne merk Goût de Diamants kondigde onlangs de lancering van haar duurste champagne aan, ontworpen door niemand minder . In 19bestelde de Russische Koninklijke familie tweehonderd flessen champagne uit de Heidsieck wijngaard. Of onderstaande champagnes ook daadwerkelijk de lekkerste zijn ter werel laten we beslissen aan degene die deze daadwerkelijk kunnen permitteren. Wat maakt deze fles voor Goût de Diamants de duurste fles champagne in de wereld?


Het is niet de champagne in de fles waar je voor betaalt. De nieuwe top beste champagnes van 20is uit; of eigenlijk is het. De meest exclusieve champagnes ter wereld. Dom Perignon in één klap de duurste champagne van dat moment.


Vanavond laten we weer massaal de kurken knallen. Oud Nieuw is immers niet compleet zonder . Hoeveel mag een bubbeltjewijnvan u kosten. Ik denk dat het minder is dan deze duurste champagnes ter wereld ooit.


Vandaag hebben we de allerduurste champagne ever gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts