dinsdag 17 februari 2015

Diamanten schaar alphen aan den rijn

De Diamanten Schaar Met onze jaar ervaring als stomerij en kleermakerij kunt u bij ons ervan op aan dat uw kleding en textiel grondig en professioneel . De Diamanten schaar heeft in Alphen aan den Rijn fillialen. U kunt er terecht voor alle soorten kledingreparaties en het stomen en persen van kleding.

Meer informatie, bedrijfsprofielen en dergelijke over de Diamanten Schaar zijn te vinden op. Vorige week heeft stomerij De Diamanten Schaar in Alphen aan den Rijn mijn mooie suede jas vernield. De Diamanten Schaar is een milieuvriendelijke stomerij.


Bij de De Diamanten Schaar kunt u tevens terecht voor kledingreparatie.

De openingstijden van alle vestigingen van De Diamanten Schaar Stomerij B. Alphen aan den rijn vindt u op Openingstijden. De Diamanten Schaar in Alphen Aan Den Rijn, Julianastraat 2 2405CG - Telefoonnummer, informatie en kaart van De Diamanten Schaar - Rubriek Kleding. Veel informatie over De Diamanten Schaar, gevestigd in Alphen aan den Rijn en geregistreerd bij de KvK onder nummer 65276361.

Zodat u nog langer geniet van uw kleding. Ons team is er voor zowel particulieren als bedrijven. Alles wat je moet weten over De Diamanten Schaar aan de Van Mandersloostraat 82a in Alphen aan den Rijn vind je op Wugly. Alphen Aan Den Rijn, Clean-Inn, Prinses Irenelaan 8 24BJ, 0172-491294.


Alphen Aan Den Rijn, De Diamanten Schaar, Herenhof 2 24DM, 0172- . Diamanten Schaar kledingherstel Stomerij is sinds 20gevestigd in de binnenstad van Enschede. Met onze jaar ervaring wordt u professioneel geholpen . Diamanten Schaar in Alphen aan den Rijn, reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te . Pas geleden ben ik door deze orga- nisatie geselecteerd om als enige in Alphen aan den Rijn dit merk te voeren. Behalve dat het een fijn product is om mee te . Diamanten Schaar in Alphen aan den Rijn, reviews by real people.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great . Van Mandersloostraat A Alphen aan den Rijn Zuid-Holland CE, 24Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts