vrijdag 13 februari 2015

Rosti mepal zelf ontwerpen

Bij MyMepal maak je heel eenvoudig je eigen ontwerp met tekst, beeld en foto's. De lunchboxen zijn van het merk MEPAL en van zeer goede kwaliteit. Rosti Mepal drinkbekers en broodtommeltjes in vrolijke kleurtjes, of met opdruk.

Rosti Mepal lunchbox, broodtrommel, schoolbeker of drinkfles zelf . Ontwerp zelf je eigen unieke Mepal lunchboxen en drinkbekers op MyMepal. De kwaliteitsproducten van Rosti Mepal nu voor het eerst helemaal . Je kunt de bekende lunchboxen, drinkbekers en waterflessen van Rosti Mepal personaliseren met foto's, tekeningen, teksten en plaatjes.

Mepal lunchbox, broodtrommel of fruitbakje met naam. Mepal schoolbeker, drinkfbeker, drinkbus of drinkfles met eigen . Met DIY optie van My Mepal ontwerp je een lunchbox en drinkbeker met. De ontwerpen van My Mepal zijn uniek, helemaal jouw smaak en zelf gemaakt.

Bij Met Name kunt u zelf aan de slag om uw producten te personaliseren door middel van naam, foto. Ontwerp je eigen persoonlijke Mepal lunchbox en beker. En wat het dan nog leuker maakt is dat de boterham uit een zelf gemaakte Lunchbox komt. Bij MyMepal kan je diverse Rosti Mepal producten . Het motto van Rosti Mepal is “quality, design, function” en dat klopt in mijn ogen.


Ontwerp je eigen MyMepal broodtrommel of beker. Je kunt de bekende lunchboxen, drinkbekers en waterflessen van Rosti Mepal . Het bedrijf staat al sinds 194 toen ze de verkooprechten van Rosti kochten. En vanaf 19is Mepal zelf al producten gaan ontwerpen.


Na het samengaan in 19met het Deense merk Rosti heet het bedrijf Rosti Mepal. Beide zijn al sinds 19actief en ontwerpen en produceren duurzaam . Broodtrommels Drinkbekers Mepal met jouw foto in Tierelantuttel ontwerp. Op de foto… zelf een achtergrond ontwerpen. MyMepal Rosti Mepal JustWater fles drinkfles waterfles recensie review persoonlijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts