woensdag 11 februari 2015

Friteuse 800 watt

Het heeft een inhoud van liter en een vermogen… Meer. Wie kan mij vertellen of een friteuse van 8watt ook de temp. Handige compacte friteuse (5L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks.

Frituren op de camping, het kan met deze friteuse van Tristar. De friteuse heeft een inhoud van liter en een traploos regelbare thermostaat.

Technische gegevens: Stalen kuip: Liter inhoud. Dankzij de uitneembare binnenpan is de friteuse eenvoudig schoon te maken. Friteuse Fritel 800Watt aangeboden in Kamperen Overig en Caravans Campers op Koopplein.


Koude zone - Powerindicatielampjes - Vermogen: 8Watt - Max. Ook geschikt voor de camping - Antislipvoetjes - Snoeropbergruimte . Handige compacte Tristar friteuse (L) voor het bakken van kleinere.

Bakt prima de friteuse is groot genoeg voor twee personen. Op Speurders vind je FRITEUSE FRITEL 30CARAVAN - 8Watt. De frituurpan heeft een strak vormgegeven RVS behuizing en een uitneembaar verwarmingselement. Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Tristar Tristar - Friteuse - FR-69- Liter - 8Watt en duizenden . Met de friteuse van Alpina kan je door zijn lage wattage altijd en overal heerlijke.


FR-69Tristar_Friteuse_1_75L__RVS_behuizing_800_watt_FR-6929.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts