woensdag 11 februari 2015

Vdk installatiegroep

Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Deze bedrijven vormen samen de VDK Installatiegroep. De VDK Installatiegroep is gespecialiseerd in verschillende vormen van installatietechniek.

VDK Installatiegroep is een exclusieve samenwerking aangegaan met BJG Groep, beide gevestigd in Kampen. Veel informatie over VDK Installatiegroep BV, gevestigd in IJsselmuiden en geregistreerd bij de KvK onder nummer 56884478. Het Oldenzaalse familiebedrijf is verkocht aan de VDK Installatiegroep uit Kampen. Volgens eigenaar Frans van der Kolk van deze groep .

Precies die mix van een solide basis en extra kwaliteiten vindt u bij Wesko, onderdeel van VDK Installatiegroep. VDK Installatiegroep, specialisten met een bijzondere organisatiestructuur gericht op samenwerken. Woensdag heeft VDK Installatiegroep een nieuw tweejarig contract ondertekend bij PEC Zwolle. VDK Installatiegroep beheert en verzorgt de . Precies die mix van een solide basis en extra kwaliteiten vindt u bij Ten Brinke, onderdeel van VDK Installatiegroep.


Precies die mix van een solide basis en extra kwaliteiten vindt u bij Schuurman Techniek, onderdeel van VDK Installatiegroep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts