maandag 24 oktober 2016

Beko droger waterreservoir vol

Ik heb een wasdroger merk beko dcu 2670x naar a minuten geeft die aan de filter te reiniging en dat de waterreservoir vol is. Als ik de droger start draait hij eerst minuut en dan geeft hij aan dat de waterreservoir vol is maar deze is helemaal leeg. Hoi wij hebben een probleem in die zin dat de wasdroger na enkele minuten stopt.

Hij geeft dan de melding dat het waterreservoir vol is, terwijl . Meld nu uw klacht over Beko en wij helpen met oplossen! De droger van beko eet onze sokken op en soms zitten er gaten in de spullen die erin . Uw droger werkt het beste met schone filters.

Mijn droger heeft kuren, hij geeft storing. Alle Wasdroger onderdelen Beko en mits op voorraad. Ik heb ruim jaar een condens droger van het merk Bauknecht.


Mijn droger begint te piepen dat het waterreservoir vol, er zit vrijwel geen water in op dat . Hallo Bij onze condensdroger gaat het indicatielampje voor het reservoir steeds aan na keer. Uiteindelijk zal de pomp gaan draaien gezien de vlotter via microswitch aangeeft dat pomp reservoir vol is. Maak het waterreservoir leeg (zie “Waterreservoir leegmaken”).


Laat de deur lichtjes open staan wanneer de droger niet in. Het wasgoed is gekrompen, vervilt of beschadigd .

Bedien de wasdroger nooit als de pluisfilter niet is geïnstalleerd. Indien het waterreservoice vol raakt tijdens. Echter, van de week brandde het indicatielampje van het waterreservoir van de droger; tankje vol. Het lijkt er dus op dat de afvoer nog steeds . Iemand bekend met BEKO-droger met waterreservoir vol.


Ik heb alles schoongemaakt en steeds als de droger afsloeg 'm weer aangedrukt. Iemand bekend met BEKO-droger met waterreservoir vol probleem terwijl deze leeg is? Tags: droger begint te piepen dat het waterreservoir vol is, reservoir . Sinds gister droogt mijn droger niet meer en blijft het reservoir lampje branden. De filters zijn schoon en uiteraad is het reservoir gewoon leeg. Maak je wasdroger regelmatig schoon zodat het pluizenfilter en de warmtewisselaar niet verstopt raken.


Droog de filters goed af voor je ze terug zet in de wasdroger. Onze algemene nieuwsbrief vol tests tips ontvang je elke weken. De Beko DU7133PXis een sensor gestuurde condensdroger met een capaciteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts