dinsdag 25 oktober 2016

Witgoed met een deukje tilburg

Paulissen Witgoed - Voordelig online uw witgoed apparatuur bestellen. Paulissen Witgoed heeft een showroom in Tilburg waar vijf dagen per week ons team .

Wij bieden witgoed aan met zeer lichte transportschade. Dit zijn bijvoorbeeld showroom- en beursmodellen, of producten die tijdens transport licht beschadigd . Wij bieden het grootste assortiment aan tegen de laagste prijzen van Nederland!

Indien u een witgoedapparaat zelf komt afhalen in onze winkel geldt een korting van op onze prijs. De kracht van Partijdumper bestaat uit het feit dat wij . Dit wil zeggen dat de artikelen nieuw zijn maar met een krasje of een deukje. Heeft u interesse in een electrisch fornuis of kookplaat dan is het goed om te weten . Witgoed Outlet Hoge kortingen tot wel wasmachines wasdrogers. Witgoed Bkeus nieuw B-keus Den Bosch hambakenweg 52DA.


De apparatuur die wij verkopen,zijn gewoon nieuw,maar er zit een krasje,deukje op. Keukenwinkel in Tilburg kom eens vrijblijvend langs, de koffie staat klaar ! Direct reparatie van al het witgoed koelkast, vaatwassers, wasmachines, wasdrogers, magnetron, vrieskisten, etc. Elke week weer vindt u bij ons in de elektronica outlet verbluffende witgoed en bruingoed aanbiedingen. Houd ons assortiment dus goed in de gaten als u op . Bv een winkel waar ze nieuwe koelkasten verkopen met een deukje,. Tilburg zit een winkel in tweedehands witgoed en die hebben ook . Witgoedhal ,Witgoed , Wasmachines , Wasdrogers, Koelkasten, Vriezers , UTRECHT.


Gebruikt witgoed Barendrecht, gigantische keuze, veel merken op voorraa plus drie maanden garantie! Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Paulissen Witgoed BV in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts