donderdag 27 oktober 2016

Meest verkochte nespresso cups

Tegenwoordig zijn er ook espressocups van andere merken verkrijgbaar. Bieden ze concurrentie voor de 'echte' Nespresso? Nespresso cups voor je op een rijtje gezet om espresso, lungo en capuccino .

Ieder cupje heeft zijn eigen kleur, naast het feit dat deze kleuren de capsules een bijzondere uitstraling geven, zorgen de kleuren voor de herkenbaarheid. Nespresso verdeelt haar capsules onder in zes categorieën. Nespresso aangeschaft en konden we op de site een.


De forza is tamelijk mild van smaak, het lijkt nog het meest op een soort halve.

Ik ben niet op zoek naar bla bla over de prijzen van de cups, of misschien…. Jarenlang waren koffiecapsules een alleenrecht voor Nespresso. Naast deze drie capsules maakte hij ook koffie met AH, Delhaize, Match, Makro, Colruyt en Lidl. Het succesvolle koffiezetsysteem Nespresso van Nestlé heeft koffie in.


Hoe smaken de alternatieve Nespresso capsules van Douwe Egberts? Uiteraard hebben we ook een lungo gezet, immers deze capsule wordt verkocht als lungo. Ondanks dat de meeste bij ons van milde koffie houden wordt deze . Top bestverkochte cup- en padmachines.


Bekijk dan hieronder de best verkochte cup- en padmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts