donderdag 27 oktober 2016

Snoeppot kado

Bestel online snoeppotten, leuk om cadeau te geven of lekker voor op het werk. De snoeppotten kunnen gevuld worden met ruim 2soorten snoep. Uw logo direct op de snoeppot gedrukt of dmv sticker.

Ruim jaar ervaring met logobedrukking op snoeppotten. Wij vervaardigen doormiddel van glasgraveren unieke en originele kado 's. Of een snoeppot als bedanktje voor jullie ceremoniemeester.


Laat uw snoeppot graveren als relatiegeschenk als huwelijkskado of gewoon omdat u iemand een kado wilt geven.

Snoeppot gratis graveren, met naam, datum of gedicht. Bestel een kado met je eigen foto of tekst erop. Deze snoeppot met grendelsluiting is gevuld met dropstaafjes.


Voor een relatiegeschenk met logo of een. Glazen snoeppotten met logobedrukking, bedrukking direct op het glas of. Een glazen snoeppot met logo is een origineel snoepkado.


Diverse voorbeelden van snoeppotten die in de loop der tijd door snoeppot. De snoeppot met logo zorgt dan ook voor een persoonlijk kado aan uw relaties. De pet snoeppotten zijn gemaakt van stevig kunststof.

Te voorzien van logobedrukking dmv stickerbedrukking op de snoeppot. Een gegarandeerd succes onder uw klanten, mooie en luxe glazen snoeppotten! Een mooie gebaar naar uw klanten of ideaal als . Voorzien van een mat ovaal met de naam van de juf of meester.


Tags: Relatiegeschenken met snoep, Snoeppot kado, Origineel snoepkado, Relatiegeschenk met snoep, Bedrukt relatiegeschenk, Relatiegeschenk logo, . Cadeautip, Snoeppotten in diverse maten en soorten bedrukken we met uw. Met behulp van de volgende previews kunt u snel op zoek naar alle kado's in . Is jouw geliefde gek op lekkere snoepjes? Geef dan deze snoeppot gegraveerd met persoonlijke tekst kado voor Valentijnsdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts