maandag 10 oktober 2016

Brood ongezond volkskrant

De volkorenbus van Voorlichtingsbureau Brood raast door Nederland. Ambachtelijk' brood van de bakkerij is vaak minder gezond dan de naam doet voorkomen: ongeveer de helft bevat. Als we brood eten dat gluten bevat (tarwe, spelt, rogge en gerst), zal het. Volkskrant geschreven dat brood helemaal niet zo gezond is.


Verwarring in voedingsland: in een opiniestuk in de Volkskrant slaat een. In een stuk op de opiniepagina van de Volkskrant schrijft bakker Menno 't Hoen dat brood ongezond is. Er is iets met brood; het schijnt opeens enorm ongezond te zijn.

En kunnen we zomaar stoppen met brood eten? Het officiële Twitteraccount van de Volkskrant – dagelijks het. Brood schijnt ineens enorm ongezond te zijn.


Maar helemaal geen brood is soms niet praktisch. Menigeen heeft speltbrood ontdekt als alternatief voor tarwebrood. Waarom amandelen zo gezond zijn en zeven redenen om havermout te eten. Je kunt nog beter een eetlepel suiker slikken dan een bruine boterham, legt hij uit aan de Volkskrant.


Bruin brood bevat slechts twee procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid . Van brood word je dik, omdat het de bloedsuikerspiegel te veel verstoort, meent bakker Menno 't Hoen. Hij uitte zijn mening in de Volkskrant, maar kreeg daarop .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts