dinsdag 18 oktober 2016

Vaatwasser slang gamma

Een moderne keuken bevat meestal een geïntegreerde vaatwasser. Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een verlengstuk voor de afvoer van een vaatwasser.

Type apparaat: Toevoerslang; Geschikt voor: Wasmachines en vaatwassers . Praxis heeft diverse wasmachineslangen die geschikt zijn voor jouw wasmachine. Kies uit ons uitgebreide slang assortiment aan- afvoerslang onderdelen en accessoires voor uw vaatwasser; o.

Uit de handleiding van de vaatwasser die ik recent geplaats heb:. Vaatwasser aanvoer en afvoer (slangen) vraag,rh:klusidee. Van Marcke GO aanvoerslang anti-lek voor wasmachine en vaatwasser 3. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Is het mogelijk om deze slang te verleng en zo ja hoe?


Als de slang van de vaatwasser het niet haalt zul je deze wel moeten. De afvoerslang heb ik verlengd en deze heb ik bij de Gamma gehaald. Met wat advies en begeleiding kan u zelf een vrijstaande wasmachine of vaatwasser installeren. Hangt af van de afvoerslang van de vaatwasser, soms zijn deze met een schroefaansluiting aan het . Moderne wasmachines en vaatwassers zijn voorzien van een Aqua Stop.


Vaak vormt deze slang één geheel met de wasmachine, d. Toevoerslang Toevoerslang Kleur: Donkergrijs Connectors:. WPRO Vaatwasserset DWC3- (Af)Wasmachine Onderhoud. Wiesbaden Wasmachine Afvoerslang Uittrekbaar 90-300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts