vrijdag 28 oktober 2016

Faber triple l smart

De Faber Triple L Smart is een driezijdige gashaard met een vermogen tot kW. De gashaard wordt superstrak ingebouwd en het minimalistische design . Strakke driezijdige inbouwhaard van Faber, voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom!

Afmetingen (H x B x D): 738(H) x 1100(B) x 474(D) mm; Vermogen nominaal: 10. De Faber Triple L Smart is een 3-zijdige inbouw gashaard die frameless ingebouwd kan worden. Dankzij de hoge ruit is er een prachtig zicht op het realistische . De Faber Triple L Smart is een inbouw gashaard 3-zijdig met een houtset branderdecoratie.

Deze haard is het middelste model van een serie van drie. Download hier gratis uw Faber Triple L Smart handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Je bent geïnteresseerd in een Faber Triple L Smart?


Vraag gelijk de scherpste prijs aan bij Superkachels! Zo ook de Faber Triple L, een 3-zijdige gashaarden. De luxe variant van de Triple L is de Premium-uitvoering.

De Faber Triple L Smart is een wat uitgeklede versie van de normale Triple L Deze bezit namelijk een zogenaamde Stepburner en de Smart versie is hiermee . De Faber Triple L Smart is van de vele modellen uit het Faber assortiment. L smartinbouwhaardgesloten systeemuitgang 1150mmflat burnerhoutset8. Kom naar onze showroom en laat u informeren door één van onze adviseurs.


Faber Triple L Smart inbouw gashaar te bekijken bij Wildenborg Haarden en Schouwen in de toonzaal te Rietmolen of online in onze vernieuwde webshop. Faber Triple L Smart is een populaire 3-zijdige inbouw gashaard die frameless ingebouwd kan worden. Dankzij de hoge ruit is er een prachtig zicht op het . Kenmerk: Populaire strakke 3-zijdige inbouw gashaard.


Specificaties Inbouwhaard Gesloten systeem haard. Interesse in een Faber Triple L Smart gashaard? Op zoek naar de scherpste prijs en het beste advies? Kies voor Home-haarden, uw totaalleverancier!


Faber-Triple-L-smart, Faber Triple L-smart Gesloten gashaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts