vrijdag 28 oktober 2016

Pepermolen restaurant

Alles wat er in de Pepermolen geserveerd wordt, is in onze eigen keuken. Sinds 20in Papendrecht, en sinds 20in Hardinxveld-GiessendaDe Pepermolen. In onze restaurants in Hardinxveld en Papendrecht hebben wij verschillende menukaarten.


Heeft u beide keukens en locaties al ervaren? Bij restaurant De Pepermolen in Leidschendam eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer op IENS. Sinds jaunari 20is in het voormalige gemeentehuis van Landsmeer Restaurant de Pepermolen gevestigd. Met een inrichting in Engelse librarystijl straalt dit . De Pepermolen, LeidschendaBekijk onpartijdige beoordelingen van De Pepermolen, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, . Een sfeervol klein restaurant met een open keuken. Wat plaats bied voor ongeveer personen. Venestraat 22BB Leidschendam-Voorburg.


Leidschendam-Voorburg, Leidschendam; Nederlands, Frans; À la carte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts