dinsdag 18 oktober 2016

Nova grill 3 in 1

Nova Grill 3-in-Multifunctionele grill met verwijderbare en verwisselbare grillplaten. Voorzien van grillplaten, sandwichplaten en . Grill, croque-ijzer en wafelijzer in een.

Handige combinatie van apparaten; eenvoudig te wisselen middels de verschillende platen. Omschrijving voor NOVA Grill in (110302). Multifunctionele grill met verwijderbare en verwisselbare grillplaten. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . De juiste prijs voor een Nova Multi Sandwich Grill Compact Pro vind en vergelijk je op KIESKEURIG. Voorzien van grillplaten, sandwichplaten en wafelplaten. Download hier gratis uw Nova GR3grill in handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Met deze multigrill van Nova maak je een volledig menu, van voorgerecht tot dessert. Het toestel wordt geleverd met afneembare antiaanbakplaten voor . Vlees grillen, wafels bakken of croque-monsieurs maken? Met deze 3-in-grill van Nova kan het allemaal. Met de Nova 1103multifunctionele grill kan het allemaal: wafels bakken, vlees grillen of croques maken.


Grill - Automatische thermostaat - Vergrendelknop - Oververhittingsbeveiliging. Bestel de Nova Multi Grill 4-in-bij Contactgrillshop. Nova Multi Grill 4-in-- 1; Nova Multi Grill 4-in-- 2; Nova Multi Grill 4-in-- 3. De Nova Contact Grill 4-in-is een professioneel 4-in-apparaat.


Het apparaat kan gebruikt worden als een wafelijzer met de 4x4 . Deze gebruiksaanwijzing eerst geheel doorlezen en bewaren om later nog eens te kunnen raadplegen. Nova grill 3-in-van het merk Nova is beschikbaar voor de prijs van €24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts