dinsdag 21 maart 2017

Bestekzakjes vouwen

Deze techniek is vergelijkbaar met het algemene bestekzakje, maar deze is alleen meer goed voor een decoratief uiterlijk! Dit is vergelijkbaar met het algemene bestekzakje, met uitzondering van de twee extra plooien in de buurt van het einde.

Bestekzakjes zelf maken is helemaal niet moeilijk en het meeste. Maak van je favoriete papier een feestelijk bestekzakje. Vouw langs de aangegeven vouwranden en plak de onderste flap en de achterflap . Klik hier voor pagina van servetten vouwen.

Mooi Bestekzakje - Een bestekzakje vouwen van een servet . Roos van een papieren servet vouwen - Knutsel een roosje van een servet. Bestekzakje van een servet vouwen - Maak mooie bestekzakjes van servetten . Bestekzakje gebruik je om je bestek in te doen op niet gedekte tafel. Sjabloneren en sjablonen printen; Geld vouwen als cadeau doe je zo .

En dat vouwen is heel simpel als je de aanwijzingen volgt. Gebruik stevige, vierkante servetten van circa x cm. In onze webshop vind je een uitgebreide . Hier kunt u handige vouwtechnieken vinden voor het vouwen van servetten. Maar waarom zou ik Bestekzakjes willen maken, vraag je jezelf misschien.


Neem de grote papiertjes en vouw de zijkanten en een korte kant . Vouw de onderste punt net boven het midden omhoog. Bestekzakjes, crepe (T18380) (met staffelkorting!) Artikelnr: MTS1339. Bestekzakjes, wit (T18370) (met staffelkorting!) Artikelnr: MTS1338.


Tafelaankleding bestekzakjes - bestekpochettes - servetten - bedrukte. Airlaid-servet gevouwen tot een bestekzakje met een stijlvolle servetband. De bedrukking wordt in full color uitgevoerd.


Bestekzakjes Champagne met Bordeaux servet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts