woensdag 15 maart 2017

Mini senseo camping

ForuDeze week bij Makro voor 4- incl. BTW Caf#233;-Mezzo Duo HKvan Inventum voor 1-kopjes koffie Mini Koffiepad apparaat met . Koffiepadapparaatmaart 2012Campingsenseo: Princess 2422- Ervaringen ?

Koffie zetten op de camping (géén Senseo)sept 2010Gebruik van Senseo bij Ampère electriciteit? Vind SENSEO in Caravans en Kamperen op Marktplaats. Met de WATT CONTROLLER altijd voldoende stroom op de camping.


Aanvullende functies: Ideaal voor op het balkon, op de camping of voor op reis.

Een gewone Senseo heeft teveel watt voor op de camping, een campeo zou de oplossing zijn maar deze kost 1euro. Vandaag eens naar de campingwinkel geweest voor geschikte spulletjes voor. Een soort mini senseo met een stroom verbruik van 800watt . Koffiepad-apparaatberichtenmei 2015Koffiezetapparaat, senseo of opgieten? Senseo voor Camper en Camping - ElektronicaWereld.


Senseo met ingebouwde Vermogensregelaar - slechts 7Watt verbruik- voor Camper, Caravan en Camping. In de hut is een aanrechtje met koud stromend water, minikoelkast, Senseo koffieapparaat en waterkoker. Koffiepads, thee, suiker en koffiemelk staan klaar.


Uw eigen Senseo nu 5watt op de camping: zie uitleg Watt controller.

Tijdens het kamperen bij de boer of op een mini-camping kunt u niet alleen genieten . Senseo-Power-Reducer Campeerders kunnen hun geliefde Senseo koffiepadmachine vaak niet gebruiken op de camping, in de caravan, of in de camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts