maandag 20 maart 2017

Keukengerei ophangsysteem

Zo krijgen pollepel, blikopener en theedoek een eigen vaste plek én zijn ze altijd binnen handbereik. Een Ophangrek koop je eenvoudig online bij bol. Rösle ophangsysteem en open keuken, een handige keukenrail in verschillende uitvoeringen en maten.

Voor het overzichtelijk ophangen van alle Rösle . Bekijk ons assortiment voordelige wandopbergers. Van wankasten tot afdruiprek en kruiden- of messenrek, bij ons vind je het allemaal online of in de winkel. Met onze veelzijdige wandopbergers benut je elke centimeter van je keuken optimaal.

We hebben alles van wandplanken en wandkasten tot rekken en . Koop of Verkoop Ophangsysteem op Marktplaats. Ophangsysteem kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bestel nu een ophangsysteem voor in de keuken bij Kookpunt. Door keukengerei op te hangen aan een stang houd je meer ruimte over in kastjes.


Ook staat het erg mooi, je keukenspullen in het zicht. Het ophangen van keukengerei doe je via een ophangsysteem of ophangrek. Dit kan een wandplank zijn waar je aan de bovenkant dingen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts