donderdag 9 maart 2017

Versapers 3g korting

Lees onze review en bekijk waar jij hem het voordeligst kunt aanschaffen. Dank dat je op onze site bent beland en we willen je bij aanschaf van een Versapers slow juicer daarom graag verrassen met een korting van € 2- en een . Versapers slowjuicer met korting + juicerecepten.

Helaas ik had de 3G op mijn lijstje staan en dan de aubergine kleur. G Aubergine Bestel voor december 20een nieuwe Versapers 3G Slowjuicer en ontvang € 4- korting + een actiepakket! De juiste prijs voor een Versapers Emotion Titanium 3G vind en vergelijk je op KIESKEURIG.


NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld.

Versapers Emotion 3G Slowjuicer Titanium, Zilver. Het nieuwste model van Versapers met nieuw ontworpen persvat en sap-stop. Versapers Aubergine 3G slowjuicer voor € 299. Ik ben al een tijdje opzoek naar een versapers 2g of 3g. De Versapers komt uit dezelfde fabriek als de Hurom slowjuicers.


Ik heb de versapers 3G maar het valt mij een beetje tegen. Bestel de Titanium 3G bij Sapcentrifugeshop. Versapers Titanium 3G + Smoothiebeker + Smoothieboek.


Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor sapcentrifuge Versapers Emotion Titanium 3G.

Daarnaast kregen we nog extra korting door een actie bij Almhof yoghurt. Sapreservoir: Nee; Afneembaar sapreservoir: Nee; Inhoud sapreservoir: liter. Versapers biedt jou als lezer van deze nieuwsbrief een korting van euro aan op de 3G en 2G slowjuicers. Versapers heeft verschillende slowjuicers in haar . Versapers 3G (Titanium) Twee Luxe Weckflessen twv 195.


De Versapers 3G, een revolutionaire slowjuicer met verticale persing:. Met de Versapers maakt u sap van alle soorten groente en fruit, maar ook van tarwegras. Deze Versapers Titanium 3G slowjuicer heeft een motor met een vermogen van 1Watt.


Voer tijdens je bestelling de volgende kortingscode in: juicer30. Versapers Slowjuicer 3G Titanium uitverkoop aanbieders van dit product met hoge korting. De Versapers Titanium 3G is geschikt voor fruit, groente en tarwegras + heeft.


De scherpste online actie op Versapers 3G:€Gratis accessoires €Korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts