vrijdag 24 maart 2017

Boot texel

De normale TESO-dienstregeling is als volgt: Vanaf Den Helder is er elk uur een afvaart van 6. TESO Bootdienst verzorgt de overtocht naar Texel.

De veerboot van en naar Texel vaart ieder uur, en op drukke dagen om het half uur. Op de veerboten is plek voor ruim 3voertuigen en 17passagiers. Al sinds 19verzorgt Texels Eigen Stoomboot .

Als u naar Texel wilt varen, pakt u in Den Helder de veerboot. De veerboot naar Texel wordt verzorgt door TESO. De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt eenmaal per uur vanuit Den Helder; 1km ten noorden van Amsterdam.


TEXEL De spliksplinternieuwe TESO-veerboot tussen Den Helder en Texel heeft vanochtend zijn eerste meters gemaakt. Texel krijgt een nieuwe veerboot, uitgevoerd én grotendeels gefinancierd door eigen bewoners. Vanaf eind juli vaart er een nieuw schip tussen Den Helder en Texel.


De Texelstroom is zuiniger en schoner dan zijn voorganger. Boot Texel Vanaf Den Helder vertrekt een boot naar Texel.

Deze dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt eenmaal per uur. Organiseerd tevens robbetochten en natuurtrips. De veerboot van en naar Texel vanaf Den Helder was zondagmiddag een aantal uur uit de vaart, vanwege de najaarsstorm. Storm hindert veerdienst Den Helder - Texel.


Den Helder – Door de storm is zondag aan het begin van de middag de veerdienst tussen Den . Vanwege een technische storing heeft het bootverkeer van en naar Texel zaterdagmiddag enige tijd stilgelegen. Veerdienst Den Helder - Texel Vanaf Den Helder vertrekt de veerdienst elk uur van 6. Alle tijden voor de veerboot naar Texel vind je hier. De afvaarten van Den Helder naar Texel zijn vanaf 6. Dus ieder uur vertrekt de boot steeds op het halve uur. Welkom bij de enige echte 'Veerboot Texel' club!


Word snel lid en krijg toegang tot alle informatie, foto's en filmpjes van de Texelse veerboot van vroeg. Een kaartje voor de veerboot tussen Den Helder en texel is vrij goedkoop en duurt maar minuten. Op Texel zijn enkele rondvaartboten waarmee je een . Vanuit de haven van Den Helder vertrekt er ieder uur een veerboot naar texel. In het hoogseizoen en in het weekend vaart er zelfs ieder half uur een veerboot. De veerdienst tussen Texel en Den Helder is hervat.


De boot van de Texelse stoombootonderneming TESO zou eigenlijk vanmiddag worden . Rijwielverhuur Veerhaven Texel op 't Horntje. De gemakkelijkste fietsverhuurder op het eiland. Als ik eenmaal op de boot naar Texel zit, laat ik alles achter me. Dat is het meest gehoorde veerbootcliché. Boot Texel is een bijzondere ervaring voor de vakantieganger.


De boot Texel vaart in minuten van Den Helder naar Texel, en terug. Vanaf station Den Helder reist u met lijn naar de boot. Deze bus ( Texelhopper) vertrekt om minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot.


Vaste passagiers van de veerboot naar Texel eisen meer afwisseling. Nu vaart de veerboot telkens in een min of meer rechte lijn naar het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts