woensdag 15 maart 2017

Paarden broodtrommel

Deze Lunchbox met paarden opdruk is ruim genoeg voor boterhammen. Deze broodtrommel is gemaakt van ABS kunststof en kan wel tegen een stootje. Deze mooie paarse lunchbox heeft een stevige sluiting en is gemaakt van kunststof.

Op zoek naar een paarden broodtrommel, schoolbeker of drinkfles? De I love horses lunchbox van Rosti Mepal is bij Rostimepalshop. Broodtrommel en schoolbeker met 'bling bling' opdruk.


Op deze mooie broodtrommel staan een paard!

Blokker heeft een ruime keuze aan lunchboxen en drinkbekers. Snel thuisbezorgd of af te halen in meer dan 6Blokker-winkels. Neem je eten gemakkelijk mee in deze leuke paarden broodtrommel. Op de bovenkant van de deksel staat een mooie afbeelding van een paardenhoofd.


De Horses Dreams Broodtrommel is voorzien van een mooie print op de bovenzijde. Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles? Bij MyMepal maak je heel eenvoudig je eigen ontwerp met tekst, beeld en foto's. Set Mepal broodtrommel en drinkbeker paarden Evelien.


Op speciaal verzoek gemaakt voor Anouk Wil je bij jouw broodtrommelset een gave bijpassende tas?

Kindvriendelijke broodtrommel met extra vakje van Tyrrell Katz uit de lijn Paarden! Een leuke paarden broodtrommel om je brood mee naar school te nemen. Met een mooie paarden afbeelding op het deksel.


De roze lunchbox van Paardenvrienden heeft een mooie opdruk van drie paarden in een bont geruit kader. De broodtrommel is voorzien van een praktische en . X x cm met verstelbare binnenwand zodat de inhoud niet heen en weer schuift van kunststof, bpa . Afbeelding artikel: Paarden broodtrommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts