maandag 13 maart 2017

Keramische dakpannen

Monier levert liefst modellen keramische dakpannen. Gegolfde-, vlakke- en speciale dakpannen in diverse uitvoeringen. Betonpannen of gebakken pannen (keramische dakpannen).

Je staat voor de keuze gebakken dakpannen of betonpannen. Koramic keramische dakpannen kennen holle en vlakke varianten. Beide garanderen een perfecte waterafvoer. Ieder dakpanmodel heeft zijn eigen technische .

Dakpannen zijn in eerste instantie bedoeld om ons te beschermen tegen de weersomstandigheden. Betonnen dakpannen zijn in de aanschaf iets goedkoper dan keramische dakpannen maar ook het laten leggen is goedkoper. Als pannenleggersbedrijf bieden wij u twee soorten dakpannen aan: keramische dakpannen en betonpannen. Iedere soort heeft zo zijn eigen voordelen en . Keramische dakpannen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor een dak dat een te kleine hellingsgraad heeft in verband met waterafvoer van regenwater. In dit artikel kun je meer lezen over de verschillen tussen keramische en betonnen dakpannen en wat hun prijzen, voordelen en eigenschappen zijn.


Op de meeste huizen zie je keramische, gebakken dakpannen maar ook betonpannen kom je tegen op rijwoningen en andere grote dak-oppervlaktes waar in . Een keramische dakpan is een uit klei gebakken bouwproduct. De pan wordt toegepast op hellende daken van gebouwen en op muren, ter bescherming tegen .

Zo zijn er betonnen of keramische dakpannen, maar dakpannen zijn ook in tientallen soorten (stijlen) te krijgen, zo zijn er Tuile du Nord dakpannen, OVH en . Keramische dakpannen zijn gemaakt van gebakken aarde. Een andere naam voor keramische dakpan is de stormpan. Keramische dakpannen of betonnen dakpannen, vlak of gegolfd. Lees hier meer over onze duurzame materialen, download de brochures of vraag uw staal . Een zeer volledig programma holle dakpannen, vlakke dakpannen, geglazuurde dakpannen, Flachdach (FD) modellen, keramische leien en sierlijke . Waarschijnlijk heeft u nog nooit nagedacht over de keuze tussen keramische of betonnen dakpannen.


Voor het milieu kan het wel degelijk een verschil . LANDER E77: compleet assortiment gegolfde dakpannen voor inspirerende mogelijkheden passend bij ieder. Recent ventileerde een Duitse dakpanfabrikant in verschillende vakbladen dezelfde boodschap: er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts