donderdag 30 maart 2017

Koortsthermometer apotheek

Bestel snel en veilig uw koortsthermometer online bij Apotheek Online. Scherpe prijzen voor 14u bestel morgen in huis! Met de digitale koortsthermometer van Samenwerkende Apothekers kun je snel en nauwkeurig de lichaamstemperatuur opmeten.

OnlinePharmaBox - Uw vertrouwde Online Apotheek. Waar moet je op letten bij aanschaf van een Koortsthermometer? Zorg voor een goede thermometer zodat u precies kunt vaststellen wat de.


Mediq Apotheek is een organisatie met ruim tweehonderd apotheken in Nederland.

De meest betrouwbare plaats om de koorts te meten is in de anus (rectaal). Bij opname onder tong of oksel geeft de thermometer een lagere waarde aan. Ik heb nooit koorts maar voor het geval dat wel een thermometer in huis. Productinformatie over Koortsthermometer San Elektronisch + Piepsign - ST. Als er iets niet duidelijk is, neem dan contact op met uw apotheek.


Productinformatie over Koortsthermometer Geratherm Kwikvrij Analoog - ST. De enige analoge thermometer zonder kwik. KOORTSTHERMOMETER SAN ELEKTRONISCH MET PIEPSIGNAAL . De compacte Braun Thermoscan IRT30infrarood oorthermometer is geschikt voor het hele gezin.

Hij meet de temperatuur in slechts één seconde. Paracetamol, pleisters, zonnebrandcrème, een koortsthermometer: niemand zal deze middelen vergeten bij het pakken van de reiskoffer. De verhoogde lichaamstemperatuur is een afweerreactie van het lichaam op ziekteverwekkers. U meet de temperatuur met een koortsthermometer.


Zowel met Braun oorthermometer als rectaal had jongste een temp van graden. De apotheek hier gaf aan dat oorthermometers niet erg . Deze is net zo nauwkeurig, zo niet nauwkeuriger, dan de 'ouderwetse' thermometer. Het oor is uitermate geschikt om een goede temperatuurmeting te doen, . De analoge (kwik)thermometer is nog steeds de koortsthermometer met. De apotheek verkoopt ze niet en via internet kan ik ook geen winkel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts