woensdag 29 maart 2017

Groenten snijden apparaat

Hak eenvoudig groenten, kruiden, noten en andere ingrediënten binnen enkele. De Tefal MQ718A is een hak- en snij-apparaat die in een kwestie van . Een hakmolen of hakmachine is een compact keukenapparaat waarmee je groente en fruit hakt of snijdt.

De makkelijkste, de snelste en de veiligste manier om groente en fruit te snijden! Met deze Zyliss frites- en groentesnijder snijdt je snel een eenvoudig aardappels en groenten tot frites of . Fruit en groente snijden kan vanaf nu een stuk handiger zodat je echt. Met de Nicer Dicer Plus heb je eigenlijk geen andere snij apparaten, .

Wij gebruiken nu vaak van die voorgesneden groentepakketten, makkelijk en snel. Met dit groentensnijapparaat met de naam 'swing' is het dus de bedoeling dat.

Een erg handig spirelli groentesnijder apparaat waarmee je eenvoudig diverse soorten groenten in sierlijke slinger kunt snijden, dun smal of breed. Dankzij de Spiral Slicer Spirooli is het snijden, schillen en raspen van groenten nog nooit zo eenvoudig geweest. Handige snijschijf special geschikt voor de MUMkeukenmachines voor het snijden van uw groentes op oosterse wijze. Beschermslede groente snij apparaat - Type Mandoline.


Groenten of fruit in gelijke plakken, blokjes of reepjes snijden gaat met een mandoline een stuk sneller dan met een. Spring naar Wat is spiraal snijden precies? Spiraal snijden is het snijden van groente en fruit in een.


Restjes worden niet meer weggegooid want we kunnen snel een beetje kaas raspen of wat groenten snijden en verwerken tot een mooie . De groentesnijmachine is vervaardigd van roestvrijstaal. De machine wordt onder meer gebruikt voor het snijden van 'pommes allumettes' en schijfjes. Turning-Slice is een snij-apparaat voor het maken van fijne sliertjes groenten en dergelijke.


Gemakkelijk te gebruiken; verkrijgbaar bij YamaFoodShop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts