maandag 27 maart 2017

Friteuse 4 liter

Bartscher Friteuse 2xLiter ( A162402e ). Bartscher Gas-Friteuse, X Liter Serie 6( 13152). Opzoek naar een frituurpan of friteuse om heerlijke frietjes of andere snacks te frituren?

Uitneembare binnenpan; Koude zone; Vaatwasserbestendig. Weet je nog niet welke friteuse of frituurpan je gaat kiezen of wat de beste friteuse is? Op deze pagina vind je de top-best verkochte frituurpannen en friteuses . Frituurpannen, liter of meer, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Productbeschrijvingzeer grote hetelucht friteuse met een inhoud van liter. Frituurpannen, tot liter, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op. Friteuse merk fritel, inhoud liter, pas jaar oud maar een paar keer gebruikt, . Bourgini Classic Triple Deep Fryer friteuse 3. Friteuse voorzien van een uitneembaar element met uitschakelfunctie bij het verwijderen. Deze handige en compacte friteuse van Hendi is van de Blue Line. Het is een apparaat met een kuip van liter inhoud.


Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? De Maxima Elektrische Horeca Friteuse x 4L is een professionele frituurpan.

Deze friteuse is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, zowel de behuizing als de olietank. De friteuse is daarnaast voorzien van een uitneembaar element . Friteuse Filtra Pro Inox Design L TEFAL: Koudezone friteuse voor snelle bereiding met 30Watt. Op zoek naar Magimix Pro friteuse liter 5F ? Elektrische friteuse x liter - Behuizing, deksel, bedieningspaneel roestvrij staal - tanks met een inhoud van liter - manden - Regelbare temperatuur . Bak de lekkerste frites en snacks in een handomdraai met de Frite FR11Friteuse.


Dankzij de liter inhoud kunt direct grote porties bakken, ideaal voor grote . De volledig elektrische RVS friteuse heeft een inhoud van liter. Deze friteuse is uitgerust met een binnenpan, frituurmand en een veiligheidstermostaat tegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts