woensdag 15 maart 2017

Faber triple m smart

De Faber Triple M is een waanzinnige gashaard met een driezijdige zicht op het vuur. Het vermogen tot kW is een garantie voor heerlijke warmte. De Triple M smart is de slimme versie van de Triple M premium, de Triple M smart van Faber is een 3-zijdige inbouw gashaard met een .

Afmetingen (H x B x D): 787(H) x 759(B) x 497(D) mm; Vermogen nominaal: 8. De Faber Triple M Smart is een 3-zijdige inbouw gashaard die frameless ingebouwd kan worden. Dankzij de hoge ruit is er een prachtig zicht op het realistische . Dan moet u zeker naar de Faber Triple M kijken. Daarnaast is de afstandsbediening van de Premium uitgebreider dan van de Smart.


De Faber Triple M is een inbouw gashaard 3-zijdig met een houtset branderdecoratie. Kachelzaakgroningen heeft een Faber Triple M Smart Gashaard voor u uitgezocht. Driezijdige gashaard kompleet gebouwd met een strakke ombouw (excl. meubel). Je bent geïnteresseerd in een Faber Triple M Smart gashaard? Vraag direct de scherpste prijs aan bij Superkacels!


Kom naar onze showroom en laat u informeren door één van onze adviseurs.

M smartinbouwhaardgesloten syteem1150mmflat burnerhoutset7. De Triple M smart is de slimme versie van de Triple M premium, de Triple M smart van Faber is een 3-zijdige inbouw gashaard met een prachtig vlammenspel, . Specificaties: Gesloten systeem haard; Brander: Flat-Burner ; Brander decor: houtset (standaard) carrara kiezel of . Faber Triple M Smart inbouw gashaar te bekijken bij Wildenborg Haarden en Schouwen in de toonzaal te Rietmolen of online in onze vernieuwde webshop. Faber Triple M Smart is een populaire 3-zijdige inbouw gashaard die frameless ingebouwd kan worden.


Dankzij de hoge ruit is er een prachtig zicht op het . Interesse in een Faber Triple M Smart gashaard? Op zoek naar de scherpste prijs en het beste advies? Kies voor Home-haarden, uw totaalleverancier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts