dinsdag 28 maart 2017

Vetluis wasmachine tante kaat

Toen deze werd geïnstalleerd adviseerde de wasmachine-meneer mij. Tips voor reinigen en schoonmaken van je wasmachine. Een stinkende wasmachine wordt vaak veroorzaakt door vetluis.

Vetluis wordt ook wel wasluis of zeepluis genoemd en is niet echt een luis, het is. Ik had dat nu juist ook gelezen in de boeken van Tante kaat. Vetluis, ook wel wasluis genoem is een bacterie dat achterblijft in de wasmachine na het wassen. Het is geen echte luis, maar een vervuiling dat ontstaat door .

Grijze drab in het deurrubber van je wasmachine? Ga vetluis te lijf en krijg weer een heerlijke frisse was met deze schoonmaaktips . Dit is een zeepbacterie die De oorzaak van een stinkende wasmachine is vaak vetluis. Was met de wasmachine regelmatig op graden, dan blijft de machine mooi schoon van binnen. Wat kan ik doen tegen mijn stinkende wasmachine?


Tante Kaat geeft tips om ramen te poetsen. Vetluis, ook bekend als wasluis, is vettige substantie die bij het wassen achterblijft in de wasmachine. Het is geen luis, maar vervuiling die ontstaat doordat .

Dat voorkomt nare geurtjes,en zoals gezegd de vetluis. Een wasmachine schoonmaken met soda is snel en effectief. Ik vroeg het me af en contacteerde de enige echte oer-moeder van de Vlaamse huishoudraad: Tante Kaat. Zij gaf met plezier gouden raad om kledingstukken in . In een krantenartikel las ik dat er steeds vaker vetluis voorkomt in.


Tante Kaat het hoorde vermelden op een radio programma. Tante Kaat is al jaren de specialist als het om raad in huis en keuken gaat. Vetluis is een bacterie die ontstaat in je wasmachine. Vetluis doet zijn naam eer aan, want als je wasmachine vetluis heeft, blijft er een viezige. Mijn tante noemde het vetluis geurtje altijd: het dertig-graden-was-luchtje.


Lees dan onze praktische en simpele tips om je wasmachine schoon te maken en weer fris te laten. Het schoonmaken van je wasmachine is noodzakelijk want het zorgt dat je wasmachine vrij blijft van vetluis en nare geurtjes. De wasmachine maak ik regelmatig schoon en ook draai ik wel eens een graden.


Zo nee dan heb je waarschijnlijk vetluis in de machine. Dat komt omdat we steeds lager gaan wassen, toch is het slim om 1x in de maand de wasmachine op graden te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts