vrijdag 6 juni 2014

Bierpul 1 liter

Speciaal voor de échte bierdrinkers: deze bierpul met een inhoud van maarliefst liter. Hieronder vind je onze echte traditionele bierpullen van de Oktoberfesten en Tiroler feesten. Oktoberfest Bierpullen liter Transparant.

Echte grote feest bierpullen met een inhoud van liter. Schenk uw bier tijdens feest in bierpullen. Bierpul met meer dan liter inhoud Ben jij een doorgewinterde bierdrinker en lust je wel een paar liter per avond?


Bierpul liter don met eigen logo opdruk bestellen?

Geen offerte, maar direct een scherpe prijs! Wij bedrukken uw logo op glazen, mokken, koffiekopjes en . Deze pul heeft een inhoud van liter en is van zware kwaliteit. De bierpul is tijdelijk in het assortiment en daarom scherp geprijst! Dit zijn de echte grote Duitse bierpullen voor .

Dit zijn de echte grote Duitse bierpullen voor Oktoberfest of Apre ski feesten. De inhoud is liter en de pullen zitten verpakt in een . Originele “Masskrug” ( Munchen Oktoberfeesten); SAN glashelder transparant; Tapmaat 1Liter ijkstreep; stapelbaar; Breukbestendig dus . Wij hebben een groot en divers assortiment bierglazen te huur. Het glaswerk mag spoelschoon retour en dient gesorteerd retour gegeven te worden. Bierpul - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.


Enorme opblaasbare koeler bierpul One Size. Bierpul met een inhoud van liter uit de Libbey lijn van het bekende horeca merk Royal Leerdam. Glaswerk van Royal Leerdam is zeer sterk en helder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts